Sony Xperia S vastlopen: Troubleshooting

Troubleshooting voor een Sony Xperia S die vastloopt

sony xperia Het is een probleem waar iedereen die intensief gebruikt maakt van zijn of haar telefoon wel eens tegenaan loopt, je telefoon is vast gelopen en je krijgt hem niet meer aan de praat. Zodra het scherm is bevroren is er geen mogelijkheid meer om iets in te voeren waardoor je een andere oplossing moet zoeken.

Omdat tegenwoordig de batterijen van een aantal toestellen in je telefoon is verwerkt is het geen optie meer om jouw batterij eruit te halen, ditzelfde is het geval bij de Sony Xperia S.
Maar gelukkig heeft Sony hier een oplossing voor verzonnen voor het toestel werd uitgebracht zodat een reset of een gedwongen reboot alsnog mogelijk is.

Zodra jouw sony Xperia S vast loopt is er een simpele methode om hem opnieuw op te starten zonder dit in je telefoon zelf aan te vinken, het kan handig zijn om deze methode goed te onthouden of ergens op een papiertje op te schrijven en dit in je tas of portemonnee te doen, op deze manier ben je op alle tijden voorbereid en weet jij wat je moet doen zodra jouw Sony Xperia S is vastgelopen.

Het opnieuw opstarten van je telefoon gaat 2 stappen

  1. Druk de Sony Xperia S knop in, en houd deze ingedrukt
  2. Druk op de Power on knop en de Volume omhoog knop tegelijkertijd in.

Wacht vervolgens een aantal seconde, als er na 10 seconde nog niets gebeurd is met je Sony Xperia is er waarschijnlijk iets fout gegaan, probeer het dan opnieuw.

Als het wel goed gegaan is zal je Sony Xperia S na een aantal seconde kort trillen, hierna start het systeem opnieuw op en kan jij weer aan de slag met jouw telefoon.

Tijdens het uitvoeren van deze procedure hoef je niet bang de zijn dat jouw opgeslagen fotos en/of bestanden verloren gaan, het opnieuw opstarten op deze methode heeft namelijk geen enkel effect op jouw opgeslagen gegevens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *