Nieuwe games voor jouw Sony Xperia

Paperama

Paperama appBen jij op zoek naar een nieuwe game voor de Sony Xperia? Probeer dan Paperama uit de play store.

In dit moeilijke maar vermakende spel leer je hoe je origami vouwt, en dat op jouw Sony Xperia S.

Origami is een soort kunst afkomstig uit Japan, waarbij je een stuk papier vouwt en allerlei ontwerpen maakt, van kraanvogels tot sterren. Origami is uit origine ontstaan in Paperama gameplayChina tijdens de tweede eeuw, dit is kort na de uitvinding van het papier. Deze vorm van kunst is vervolgens in Japan ook opgenomen en heeft zich daar verder ontwikkeld.

Met de Paperame uit de Google play store gebruik je jouw vingers op je touchscreen om de vouwen in het papier te maken en op deze manier creëer jij de mooiste origami meesterwerken, op jouw telefoon!

Hou jij dus van een uitdaging, dan is Paperama echt iets voor jou!

Download hem hier: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fdgentertainment.paperama

Where’s my stuff?

where is my stuff gameEen leuk huis, een goede baan, en veel vrouwen die interesse in hem hebben. Het gaat goed met onze jongen, zoals het spel zichzelf omschrijft in de introductie.

Echter is deze jongen ook erg slordig in het huishouden en raakt hij regelmatig zijn spullen kwijt, dit is waar jij hem te hulp kan schieten.

Dit puzzel spel voor de Sony Xperia S is niet zomaar een game waar je dingen zoekt, je helpt in dit spel een man met zijn dagelijkse leven, zo begin je met het where's my stuffklaarmaken van zijn ontbijt door middel van de benodigdheden te zoeken, ga je naar de winkel voor de boodschappen en maak je zijn auto schoon.

 

Download hem hier: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jarbull.wims

Scribblenauts Remix

scribblenautScribblenauts is al een enige tijd een erg bekend spel, voor op bijvoorbeeld de Nintendo DS, maar nu kan je dit fantastisch leuke spel ook spelen op jouw Sony Xperia S.

In Scribblenauts help jij Maxwell met het oplossen van allerlei problemen in de meest creatieve methodes. Laat jouw fantasie de vrije loop gaan en bedenk welke voorwerpen, mensen maxwell kunnen helpen met het oplossen van alle vraagstukken en opdrachten die op jullie pad komen.

scribblenaut gameDeze app voor jouw sony Xperia S is bekroond met diverse titels en heeft van allerlei diverse partijen en uitstekende review ontvangen. Scribblenauts voor de Sony Xperia is dus een absolute aanrader voor iedereen van elke leeftijd, als je nou 9 of 90 bent!

 

Download hem hier: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wb.goog.scribbleremix

Tiny Farm

game tinyfarmBen jij dol op dieren? Dan is TinyFarm een ideaal spel voor jou, maak voor dit spel wel de benodigde ruimte vrij op jouw Sony Xperia omdat dit spel en zorg ervoor dat je op een wifi verbinding zit wanneer je dit spel download omdat het een best groot spel betreft, maar voor alle dierenliefhebbers is deze game een absolute aanrader.

Schaf dieren aan op jouw boerderij, broed ze en speel zo nieuwe dieren vrij, verzamel ze allemaal en geef ze elke dag alle liefde en voeding die zij nodig hebben.

In de tussentijd kan je ook diverse soorten granen en planten verbouwen om extra geld te verdienen om nog meer dieren te kunnen kopen waarvoor jij op jouw Sony Xperia S weer kan zorgen. Dit spel update regelmatig de lijst met beschikbare dieren zodat je ook kans hebt om limited offers aan te schaffen.

In dit spel krijg je de optie om samen met vrienden te spelen of alleen, het spel is gratis om te spelen maar je kan extra unieke items aanschaffen met echt geld, maar dit is niet nodig om volledig van het spel te genieten.

Download hem hier: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.com2us.tinyfarm.normal.freefull.google.global.android.common

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *