download android market nieuwste play store

Download gratis een werkende Android Market / Play store.

Werkende versie van Android Market. Waarom zou je een nieuwe Android market installeren? Het kan zijn dat je een Android apparaat hebt aangeschaft waarop geen Android Market / Play store staat. Het kan zijn dat je een firmare upgrade hebt uitgevoerd en de Android Market / Play store mist. Het kan ook zijn dat de huidige Android Market verouderd is waardoor je niet alles kunt downloaden. Soms krijg je hierbij de melding dat de app niet geschikt is voor jouw toestel. Een nieuwe market kan ook bugs oplossen.

Meerdere werkende download mirrors

De google Play Store / Android Market kun je op de pagina downloaden. Wij hebben 4 mirrors op een rijtje gezet. Er zijn meerdere versies beschikbaar maar niet compatibel met alle Android apparaten. De Android Market hier op de site is niet de aller nieuwste maar wel een van de nieuwste versies die wel werkt.

Downloaden Android market / Google Play store

Apps die niet uit de play store komen van Google zijn onbekende bronnen. In de optie beveiliging in de Android software moet dus ‘onbekende bronnen’ aangevinkt zijn om deze app te kunnen installeren.

Ga met het Android apparaat (telefoon/tablet/android stick/android box) naar deze site en download de werkende Android Market / Play Store en kies uit 1 van de 4 download mirrors.

Versie 3.10.10 stellen wij hier beschikbaar. Er zijn nieuwere versies zoals 3.3.3 en 3.4.4. Deze zijn moeilijk te krijgen en werken zoals eerder gezegd niet allemaal.

De download mirrors voor Android market

 

Download 1 (android market apk bestand / versie 3.10.10)

Download 2 (android market apk bestand / versie 3.10.10)

Download 3 (android market apk bestand / versie 3.10.10)

Download 4 (android market apk bestand / versie 3.10.10)

download android market nieuwste play store
Reviews
One thought on “download android market nieuwste play store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *