Chatten op je Sony Xperia S

Chatten op je Sony Xperia S

Whatsapp

whatsapp icoonWhatsapp is een super bekend messenger programma waarbij jij makkelijk in contact kan blijven met jouw vrienden, familie en collega’s.

Ook is dit programma te gebruiken op de Sony Xperia S.

Het betreft een gratis programma dat voor Android gebruikers (en dus Sony Xperia gebruikers) gratis in de google playstore te downloaden is, echter bestaat de kans dat je na een jaar een kleine vergoeding moet betalen van nog geen €1 per jaar.

Whatsapp voor jouw Xperia is een volledig betrouwbaar programma en heeft wereldwijd al 475 miljoen geregistreerde gebruikers en zo verwerkt het bedrijf meer dan 50 miljard berichten per dag.
De kans is dus erg groot dat één van jouw vrienden al gebruik maakt van dit programma, en het handige is dat je jouw vrienden zelf niet hoeft toe te voegen, zodra jij whatsapp gratis uit de play store hebt gedownload op je telefoon worden je vrienden gesynchroniseerd vanuit je telefoonboek. Je kan dus meteen aan de slag.

Enige opties die Whatsapp biedt is het gratis versturen van berichten, foto’s, kleine video’s, autoberichten en diverse smileys. Ook is er de mogelijkheid om een groepschat te beginnen met bijvoorbeeld iedereen uit jouw klas of iedereen van het werk.

Whatsapp is een ideaal programma om verbonden te blijven met jouw vrienden op jouw Sony Xperia S.

Download Whatsapp voor Sony Xperia S hier: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.whatsapp

Line

line appNet zoals Whatsapp is Line een ideaal programma om te gebruiken om verbonden te blijven met jouw vrienden. Echter heeft Line iets meer opties als het op een account aanmaken aankomt.

Omdat je op Whatsapp altijd verplicht je telefoonnummer aan iedereen met geven is het misschien niet de ideale optie om verbonden te blijven met iedereen, soms wil je natuurlijk ook gewoon kunnen chatten met mensen (die je misschien net pas kent) zonder direct jouw nummer te geven.

Met Line kan dit op jouw Sony Xperia S, bij het registeren bestaan er verschillende opties, je kan registreren met je telefoon nummers, je facebook of je kan zelf een nieuwe gebruikersnaam aanmaken die mensen kunnen invoegen om jou toe te voegen.

Line is wellicht nog niet erg populair in Nederland maar begint steeds bekender te worden. Wees daarom één van de eerste die het download op jouw Sony Xperia S.

Line staat momenteel op nummer 1 als meest gedownload in 52 landen, waaronder Japan, Spanje, Thailand, India, Rusland en Zwitserland.

Een aantal van de services die Line aanbied is het voeren van gratis video en voice calls, het versturen van berichten, foto’s, audio en jouw locatie.

Ook kan je jouw berichten opfleuren met leuke smileys en super schattige stickers.

Download Line voor Sony Xerpia S hier: https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.naver.line.android

MeowChat

miauwchatMeowchat is net iets anders van Line en Whatsapp, gezien Line en Whatsapp hun focus richten op het contact houden met jouw huidige vrienden geeft Meowchat er een net iets andere draai aan.

Je kan op meowchat niet alleen contact houden met je huidige vrienden maar krijg je ook de optie om mensen in jouw omgeving te zoeken en vervolgens nieuwe vriendschappen te sluiten.

Zo kan je bijvoorbeeld ook zoeken naar mensen die wonen in landen waar jij veel interesse in hebt en meer over wil leren, denk bijvoorbeeld aan Korea of Japan. Heb je geen voorkeur voor een locatie maar wil je gewoon gezellig kletsen met iemand? Maak dan gebruik van de Willekeurige (random) chat functie.

Met de chat functie krijg je onder andere de mogelijkheid om foto’s, berichten en audio berichten vanaf jouw Sony Xperia S naar jouw vrienden te sturen. Ook kan je jouw berichten opfleuren met diverse smileys.

Wat Meowchat nog meer uniek maakt is dat je een soort profiel kan opbouwen waar jij een status  post en waar jij jouw foto’s kan uploaden. Ben jij bijvoorbeeld net terug kan een reisje naar Parijs, dan kan je al jouw reisfoto’s direct in Meowchat zetten zodat al jouw vrienden deze kunnen zien.

Download MeowChat voor Sony Xperia S hier: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.minus.android

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *