Black Market aka blackmart Alpha


Op deze pagina kun je gratis een werkende blackmart.apk file downloaden

Zwarte markt voor Android Apps & Games

blackmart androidDe zwarte markt voor de Android Apps & Games. Ben je het zat te betalen voor een leuke App? Wil je meer uit je Android telefoon halen? Download dan gratis de BlackMart Alpha App. Hiermee kun je gratis en onbeperkt betaalde Apps downloaden. Je hoeft je telefoon niet te voorzien van een Custom Rom of te hacken. Installeer de App waarmee je opzoek gaat naar nieuwe Apps of Games.

BlackMart (BlackMarket) zoals Google Play

BlackMart lijkt op de Google Play omgeving maar dan iets minder mooi maar wel heel functioneel. Als een App-maker een App in de de Google Play omgeving wilt krijgen moet hij of zij betalen. Dit is in de BlackMart gratis. Ook kunnen gebruikers die een betaalde versie ergens van gedownload hebben het in de BlackMart uploaden zodat er meer mensen profijt van kunnen hebben. Tevens stond er vaak bij hoeveel de App kostte en het aantal sterren dat deze krijgt. Tegenwoordig staan er ook gratis apps tussen die al gratis waren. Als er een bedrag staat welke is doorgestreept dan weet je in ieder geval dat deze normaal betaald is.

Gevaren

Uiteraard kun je op de Black Market een App downloaden die een virus bevat. De kans dat dit gebeurt in de Google Play market is kleiner. Overal op internet moet je uitkijken wat je download. Pas gewoon op met bestanden die verdacht klein zijn. Een Angry Birds moet eerder 16MB zijn dan 16KB.

Downloaden en instructies

Ga eerst naar MENU -> INSTELLINGEN -> TOEPASSINGEN of BEVEILIGING en vink daar Onbekende bronnen aan.
Je kunt de BlackMart App bij ons veilig van onze server af downloaden. Dit kun je vanaf je Xperia S of andere Android telefoon  doen door op de onderstaande link te drukken. (Dit bestand werkt en is getest op de Xperia S met Android 2.3.7. ,Android 4.0.4 ICS., Android 4.1.2 Jelly Bean, Android 4.2.2 JB en Android 4.4 Kitkat)

Hieronder zie je de download link. Je wordt doorgestuurd naar een download pagina waar je een teller ziet aftellen van 15 seconde naar 0 seconde, daarna veranderd de teller in een downloadknop. Deze staat ongeveer in het midden van de pagina.

KLIK HIER –>Download Blackmart_0.49_b93.apk

blackmarket                blackmart android

Oude Blackmart verwijderen

Heb je al een oude Blackmart op de telefoon staat. Verwijder deze dan eerst.
Ga naar MENU ->INSTELLINGEN -> APPS -> BLACKMART ALPHA
Klik dan op GEGEVENS WISSEN en vervolgens op VERWIJDEREN. Nu kun je een nieuwe Blackmart Alpha APK file downloaden en installeren.

Vorige versies: 0.49.92.apk & 0.49.b92.apk

Blackmart werkt op de meeste toestellen

Blackmart werkt met de meeste telefoon toestellen. Sony Xperia S, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, HTC one X, Galaxy ace, HTC Sensation, HTC one V, HTC Wildfire S, HTC Desire, LG Optimus 4 x hd, LG Optimus L3, LG Optimus L7, Sony Xperia T3, Sony Xperia Z3, LG G3, en heel veel andere toestellen.

Blackmart is compatible met de meeste Android versies. Blackmart kan in de plaats van de Android Market genaamd Google play worden gebruikt. Blackmart is geheel gratis te gebruiken. Met Blackmart kun je gratis betaalde apps, games en widgets downloaden.

 

Translation:

The Blackmart Alpha APK Download file is a free app which will provide you paid apps for free! You can download this app on this website. Scroll up and you will find the download link. This Blackmart Alpha APK file is tested by many people. Some (older) phones do not support the apk file. You can try it for yourself. If it is not what you expected, you can always throw it away. Good luck and enjoy.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag? Stel hem dan op deze pagina: vraag en antwoord.
De review hieronder is bedoeld om jouw ervaring te delen.

Versie 0.99.2.42 en 0.99.2.37

Versie 0.99.2.42 en 0.99.2.37 zijn ook in omloop. Pas op met deze versies te downloaden want ze zijn FAKE! Ze brengen schade toe aan je Android os als je hem geroot hebt. Daarnaast geeft je lees toegang aan kwaadwillende partijen. Ook toetsenbord aanslagen wordt geregistreerd en verstuurd, dus ook je wachtwoorden. Pas dus op met versie 0.99.2.42 en 0.99.2.37. Download hierboven de veilige versie die met erg veel telefoons en Android versies werkt. Ook met de nieuwste Samsung Galaxy S4 werkt het prima.

Hier op deze site kun je dus veilig je Blackmart downloaden zonder surveys in te hoeven vullen of andere virussen binnen te halen. De app is gecontroleerd en 100% veilig!

Opgelet: Er zijn meerdere aanbieders op internet te vinden die Blackmart aanbieden. Deze website is vertrouwd. De app is getest en veilig!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Sony Xperia S apps, updates, tools, hacks en specs
Average rating:  
 92 reviews
by SJOERD on Sony Xperia S apps, updates, tools, hacks en specs
toppertje

heel blij met de app, kan ik lekker gratis android apps mee downloaden hahaha

by ramon on Sony Xperia S apps, updates, tools, hacks en specs

nog steeds de beste app die er is!

by blondi on Sony Xperia S apps, updates, tools, hacks en specs

superrr!!

by miranda on Sony Xperia S apps, updates, tools, hacks en specs

app doet het goed maar wel lastig aan te komen

by Jannio on Sony Xperia S apps, updates, tools, hacks en specs

I love this app!!! doet wat hij moet doen. Was eerst bij een aantal andere sites om hem te downloaden maar dat was allemaal fake en spam. Hier wel de juiste te pakken kunnen krijgen. De link verwijst wel naar een ander downloadplatform maar je moet even goed kijken waar de downloadlink staat.

Als je iets naar beneden scrolt zie je een teller aflopen 12 sec.. 11 sec.. 10 sec.. wacht tot hij op 0 staat en de knop verschijnt met download file now. Klik er op en je haalt de app binnen. Heb je een probleem met installeren dan kan het zijn dat je de instructie niet goed gelezen hebt. Je moet onbekende bronnen vertrouwen vinkje aanzetten in je Android settings. Kun je de file niet openen na het downloaden en het vinkje staat goed dan kun je ook ES file explorer downloaden (is gratis) en de file opnieuw binnenhalen. Daar kies je dan openen met ES file explorer (eenamalig) Succes!

by Safraan on Sony Xperia S apps, updates, tools, hacks en specs

Een goed begin van het nieuwe jaar! Thanx

by geert on Sony Xperia S apps, updates, tools, hacks en specs

Prima app. Bied veel mogelijkheden.

by Ali on Sony Xperia S apps, updates, tools, hacks en specs

nieuwe telefoon voor sinterklaas gekregen en deze er meteen opgezet.

by haah on Sony Xperia S apps, updates, tools, hacks en specs

i luckdly loce this app , thanks boys

by patrick on Sony Xperia S apps, updates, tools, hacks en specs

Blackmail don't work on the Samsung note 4

Page 1 of 10:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
9 thoughts on “Black Market aka blackmart Alpha
  1. Jammer dat niet de pc versie erbij staat.
    Via mobiel doe ik dat soort dingen liever niet.
    Zelfs gewone betalingen doe ik daar zo min mogelijk op, want die zijn kwetsbaarder dan op de pc.

  2. downloaden lukte om mijn huawei niet zo lekker en op mijn vriendin haar telefoon zonder moeite daarom via de pc binnengehaald en met een usb kabel er op gezet en vervolgens geinstalleerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *