Accessoires


NFC SmartTags

Met SmartTags kunt heel makkelijk voorgeprogrammeerde profiel in werking laten gaan.
Als voorbeeld een thuisprofiel, slaapkamerprofiel, hardloopprofiel, etc. Bekijk hier de video.

Prijs +/- 24,95 Euro voor 4 stuks. Er zitten vaak verschillende kleuren in een set.


micro HDMI kabel

Met de micro HDMI kabel kunt u de Xperia S aansluiten op uw TV (indien deze ook een HDMI aansluiting heeft). De Xperia S wordt omgetoverd tot een multimediastation. Internetten of gamen op een grootbeeld vanuit uw luie stoel. De TV afstandsbediening kan gebruikt worden om door de apps van de Xperia S te server en te internetten. Games spelen op een volledig scherm kan ook!

Prijs +/- 8,99 Euro. Deze zijn in verschillende lengtes te verkrijgen. Standaard is vaak 1,5 meter.


Brodit passieve houder voor in de auto

Deze houder is passief dus hiermee kunt u de Xperia S een mooi plekje geven in de auto zonder hem op te laden. Brodit maakt altijd degelijke produkten die goed aansluiten op de vorm van de betreffende produkten.

Prijs +/- 29,95 Euro. Let op want mogelijk heb je nog montage materiaal nodig om hem op de juiste plek te kunnen bevestigen.


Brodit actieve houder voor in de auto

Deze houder is actief dus hiermee kunt u de Xperia S een mooi plekje geven in de auto én hem opladen. Brodit maakt altijd degelijke produkten die goed aansluiten op de vorm van de betreffende produkten. Aan de houder zit een krulsnoer met sigarettenaanstekerplug voor 12V.

Prijs +/- 49,95 Euro. Let op want mogelijk heb je nog montage materiaal nodig om hem op de juiste plek te kunnen bevestigen.


Smart Wireless Headset Pro

De headset is draadloos en oplaadbaar. In de headset is geheugen ingebouwd om muziek van je telefoon te kunnen bufferen. Omdat de headset is verbonden met je telefoon kan hij ook op het display berichten weergeven zoals e-mails en whatsapp. Met de knopjes kun je zelfs iemand terug bellen. Heel handig dus.

Prijs +/- 90,- Euro. De verbinding komt tot stand door Bluetooth.


Smart Headset

Dit is de bedraade variant van de Sony Headset. Deze is uitgerust met een kabel die niet in de knoop raakt. Hij kenmerkt zich door een zeer goed geluid en veel draagcomfort.

Prijs +/- 50,- Euro. Verkrijgbaar in de kleuren Groen/zwart, Oranje/wit, Wit en Zwart.


SmartWatch

Superhandig Touchscreen horloge die d.m.v. Bluetooth verbinding in contact staat met je Xperia S. Een telefoonnummer kiezen en bellen, een berichtje lezen, je favoriete muziekje kiezen, kijken hoe lang je al aan het hardlopen bent, etc., etc., het kan allemaal!

Prijs +/- 119,- en verkrijgbaar in diverse kleuren. De SmartWatch is oplaadbaar.
Bekijk hier de video.


 Reislader CP-A2LS

Draagbare USB-voeding van Sony voor smartphones. Je kunt de Xperia S er 2 keer volledig mee opladen onderweg zonder een stopcontact in de buurt. Ideaal om overal en altijd snel op te laden.

Tevens compatible met alle Smartphones. Batterij type Lithium-ion. Capaciteit 4000mAh. 230V aansluiting voor snel opladen.

Prijs +/- 39,90. Wordt geleverd met micro USB kabel en 230V oplaadkabel.


USB Desktop Cradle / bureaulader

Nog geen originele van Sony beschikbaar maar wel alternatieven. Je kunt hiermee via USB je telefoon opladen via een houder op je bureau.

Prijs imitatie +/- 20,- Euro

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *