Black Market aka blackmart Alpha


Op deze pagina kun je gratis een werkende blackmart.apk file downloaden

Zwarte markt voor Android Apps & Games

blackmart androidDe zwarte markt voor de Android Apps & Games. Ben je het zat te betalen voor een leuke App? Wil je meer uit je Android telefoon halen? Download dan gratis de BlackMart Alpha App. Hiermee kun je gratis en onbeperkt betaalde Apps downloaden. Je hoeft je telefoon niet te voorzien van een Custom Rom of te hacken. Installeer de App waarmee je opzoek gaat naar nieuwe Apps of Games.

BlackMart (BlackMarket) zoals Google Play

BlackMart lijkt op de Google Play omgeving maar dan iets minder mooi maar wel heel functioneel. Als een App-maker een App in de de Google Play omgeving wilt krijgen moet hij of zij betalen. Dit is in de BlackMart gratis. Ook kunnen gebruikers die een betaalde versie ergens van gedownload hebben het in de BlackMart uploaden zodat er meer mensen profijt van kunnen hebben. Tevens stond er vaak bij hoeveel de App kostte en het aantal sterren dat deze krijgt. Tegenwoordig staan er ook gratis apps tussen die al gratis waren. Als er een bedrag staat welke is doorgestreept dan weet je in ieder geval dat deze normaal betaald is.

Gevaren

Uiteraard kun je op de Black Market een App downloaden die een virus bevat. De kans dat dit gebeurt in de Google Play market is kleiner. Overal op internet moet je uitkijken wat je download. Pas gewoon op met bestanden die verdacht klein zijn. Een Angry Birds moet eerder 16MB zijn dan 16KB.

Downloaden en instructies

Ga eerst naar MENU -> INSTELLINGEN -> TOEPASSINGEN of BEVEILIGING en vink daar Onbekende bronnen aan.
Je kunt de BlackMart App bij ons veilig van onze server af downloaden. Dit kun je vanaf je Xperia S of andere Android telefoon  doen door op de onderstaande link te drukken. (Dit bestand werkt en is getest op de Xperia S met Android 2.3.7. ,Android 4.0.4 ICS. en Android 4.1.2 Jelly Bean)

KLIK HIER –>Download Blackmart_0.49_b93.apk

blackmarket                blackmart android

Oude Blackmart verwijderen

Heb je al een oude Blackmart op de telefoon staat. Verwijder deze dan eerst.
Ga naar MENU ->INSTELLINGEN -> APPS -> BLACKMART ALPHA
Klik dan op GEGEVENS WISSEN en vervolgens op VERWIJDEREN. Nu kun je een nieuwe Blackmart Alpha APK file downloaden en installeren.

Vorige versies: 0.49.92.apk & 0.49.b92.apk

Blackmart werkt op de meeste toestellen

Blackmart werkt met de meeste telefoon toestellen. Sony Xperia S, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3, HTC one X, Galaxy ace, HTC Sensation, HTC one V, HTC Wildfire S, HTC Desire, LG Optimus 4 x hd, LG Optimus L3, LG Optimus L7, en heel veel andere toestellen.

Blackmart is compatible met de meeste Android versies. Blackmart kan in de plaats van de Android Market genaamd Google play worden gebruikt. Blackmart is geheel gratis te gebruiken. Met Blackmart kun je gratis betaalde apps, games en widgets downloaden.

 

Translation:

The Blackmart Alpha APK Download file is a free app which will provide you paid apps for free! You can download this app on this website. Scroll up and you will find the download link. This Blackmart Alpha APK file is tested by many people. Some (older) phones do not support the apk file. You can try it for yourself. If it is not what you expected, you can always throw it away. Good luck and enjoy.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag? Stel hem dan op deze pagina: vraag en antwoord.
De review hieronder is bedoeld om jouw ervaring te delen.

Versie 0.99.2.42 en 0.99.2.37

Versie 0.99.2.42 en 0.99.2.37 zijn ook in omloop. Pas op met deze versies te downloaden want ze zijn FAKE! Ze brengen schade toe aan je Android os als je hem geroot hebt. Daarnaast geeft je lees toegang aan kwaadwillende partijen. Ook toetsenbord aanslagen wordt geregistreerd en verstuurd, dus ook je wachtwoorden. Pas dus op met versie 0.99.2.42 en 0.99.2.37. Download hierboven de veilige versie die met erg veel telefoons en Android versies werkt. Ook met de nieuwste Samsung Galaxy S4 werkt het prima.

Hier op deze site kun je dus veilig je Blackmart downloaden zonder surveys in te hoeven vullen of andere virussen binnen te halen. De app is gecontroleerd en 100% veilig!

Opgelet: Er zijn meerdere aanbieders op internet te vinden die Blackmart aanbieden. Deze website is vertrouwd. De app is getest en veilig!

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

Top app!! Moneysaver. Meerdere games binnengehaald met blackmarket. Eentje deed het niet maar de rest prima.

Sep 29, 2014 by vd wiel

Top app!! Moneysaver. Meerdere games binnengehaald met blackmarket. Eentje deed het niet maar de rest prima.


Ik heb al 3 leuke games gevonden met deze app! Moest hem wel even updaten na downloaden maar ging heel snel.

Sep 26, 2014 by nienke

Ik heb al 3 leuke games gevonden met deze app! Moest hem wel even updaten na downloaden maar ging heel snel.


blackmartkt downloaden was ff lastig als je niet weet waar je moet zoeken.Download knop staat in het midden van je scherm na klikken van de link.<

Sep 24, 2014 by Pepermunt

blackmartkt downloaden was ff lastig als je niet weet waar je moet zoeken.

Download knop staat in het midden van je scherm na klikken van de link.


Ik moest even zoeken waar hij de download had gelaten. Moest naar mijn verkenner en daarna naar downloads.

Sep 23, 2014 by jc

Ik moest even zoeken waar hij de download had gelaten. Moest naar mijn verkenner en daarna naar downloads.


Mijn vrienden zijn erg enthousiast over deze app dus ik moest er ook aan geloven. Dat ik hem niet eerder heb ontdekt zeg. De playstore vond ik altijd

Sep 22, 2014 by grace

Mijn vrienden zijn erg enthousiast over deze app dus ik moest er ook aan geloven. Dat ik hem niet eerder heb ontdekt zeg. De playstore vond ik altijd lastig met kopen van apps. Das nu verleden tijd.


Alles werkt prima. Nergens problemen mee. Goede tool/app!

Sep 21, 2014 by jos84

Alles werkt prima. Nergens problemen mee. Goede tool/app!


Blackmarkt downloaden lukt wel maar kan hem niet installeren. Doe ikniets verkeerd?

Sep 21, 2014 by ineke

Blackmarkt downloaden lukt wel maar kan hem niet installeren. Doe ikniets verkeerd?


miecraft kunnen downloaden met de blackmart app! geniaal.

Sep 20, 2014 by maartje

miecraft kunnen downloaden met de blackmart app! geniaal.


Heb net een nieuwe telefoon (S4) en die is helemaal top. Ik ben hem aan het inrichten en wil er een paar leuke apps opzetten. Sommige apps kosten geld

Sep 17, 2014 by Sanne

Heb net een nieuwe telefoon (S4) en die is helemaal top. Ik ben hem aan het inrichten en wil er een paar leuke apps opzetten. Sommige apps kosten geld en dat is weer jammer. Met deze app kan ik die betaalde apps toch downloaden. Ze werken prima en ik heb er veel plezier van. Vind het echt super dat deze app bestaat.

Groetjes,
Sanne


Prima apje hoor. Werkt goed. Ga hem binnenkort ook even op mijn oude telefoon testen. Zou leuk zijn.

Sep 15, 2014 by gerard

Prima apje hoor. Werkt goed. Ga hem binnenkort ook even op mijn oude telefoon testen. Zou leuk zijn.


Sony Xperia S apps, updates, tools, hacks en specs , USA 4.8 5.0 48 48 Top app!! Moneysaver. Meerdere games binnengehaald met blackmarket. Eentje deed het niet maar de rest prima.
Page:
12345

4 thoughts on “Black Market aka blackmart Alpha

  1. Jammer dat niet de pc versie erbij staat.
    Via mobiel doe ik dat soort dingen liever niet.
    Zelfs gewone betalingen doe ik daar zo min mogelijk op, want die zijn kwetsbaarder dan op de pc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>